Laag energieverbruik

Plug & Play

Groot volume en bereik

Fluisterstil

Ventilatoren voor fitness / gym

In vele fitnesscentra, crossfitboxen, boxclubs, padelbanen en dansstudio’s staat een ventilator van WindMakerz. Ze hebben bewust gekozen voor één van onze ventilatoren, omdat deze uitermate geschikt zijn voor het verkoelen van grotere binnenruimtes, zoals sporthallen en fitnesscentra. De reden waarom ze zo geschikt zijn, is omdat er specifieke vereisten zijn waar onze ventilatoren aan voldoen.

Verkoeling

De belangrijkste eigenschap is natuurlijk verkoeling. In een grote binnenruimte of hal is dit soms lastig met een ventilator. Niet met een WindMaker. Het model voor sporthallen en gyms heeft een diameter van 2 meter. Met een maximale capaciteit van 1250 m3/minuut hebben wij een ongezien en onevenaarbaar product op de markt gezet.

Energie efficiënt

Een andere vereist was het energieverbruik. Om de ventilator zo efficiënt mogelijk te maken, werken wij volgens het HVLS-systeem met een permanent magnetisch ingebouwde motor. Bij de piek ligt het verbruik op 400W of 0,4kW. Ter vergelijking: een grote koelkast verbruikt 1200W of 1,2kW.

Fluisterstil

Bij WindMakerz vonden we het noodzakelijk dat het geluid van onze ventilatoren niet storend is. We gingen echter een stapje verder en maakten ze fluisterstil! Mede door het ontwerp van de blades, de motor en het besturingssysteem zijn we er trots op dat onze WindMakerz een maximaal geluid van 43dB produceren.

Verschillende soorten ventilatoren

Als je op zoekt bent naar goede een goede ventilator voor jouw sporthal of gym, dan heb je bij WindMakers verschillende opties. We zetten de belangrijkste ventilatoren op een rijtje.

Mobiele ventilatoren

De makkelijkste weg naar verkoeling is de WindMakerz Original, het paradepaardje van WindMakerz! Twee meter in diameter, overal en direct inzetbaar en een groot volume en bereik. Ideaal als ‘plug & play’ optie als u direct verkoeling zoekt in uw sporthal. Heeft u een iets minder grote ruimte? Dan is de ‘Groupie’ mogelijk ook al ruim voldoende voor de juiste verkoeling. Iets minder groot, maar net zo verkoelend.

Wand ventilatoren

Een vaste plaats voor een ventilator creëren? Ook dat is mogelijk bij WindMakers. Zo kunt u ons model ‘Wally’ direct bevestigen aan uw wand en heeft u direct verkoeling. Wally heeft dezelfde specificaties en kracht als onze Original.

Plafond ventilatoren

Liever een ventilator aan het plafond? Dan zijn onze modellen Airy en Sky de juiste voor u. Beide modellen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, afhankelijk van de ruimte waar u de ventilator wil ophangen.

Interesse in een Windmaker?

Wilt u een Windmaker eerst aan het werk zien? Vraag ons naar de dichtstbijzijnde locatie en voel zelf direct het resultaat! Wilt u er direct een kopen, huren of leasen? Vraag een Windmaker gemakkelijk aan via onderstaande button!

windmakerzcrossfitwuustwezel.jpg

Heeft u vragen? Bel of mail ons direct.

Windmaker aanvragen