Industrie

In de industriële sector heb je soms geen andere keuze dan voor verkoeling zorgen. Zowel machines, producten als werknemers hebben nood aan koele en gezonde lucht. Onze ventilatoren staan momenteel al in voedingsbedrijven, lakkerijen en productiebedrijven, maar we bieden graag een oplossing voor elk industrieel verkoelingsprobleem.

windmakerzindustrie.jpg
Waarom een ventilator voor jouw fabriek?

We hebben onze ventilatoren specifiek ontworpen om sterk te verkoelen en fluisterstil te zijn. Op die manier storen we de productielijn niet en blijft alles op een ideale temperatuur.

Laag energieverbruik
Montage en plaatsing
Groot volume en bereik
Fluisterstil
Welke ventilator moet je kiezen voor jouw fabriek?

We hebben diverse modellen om ervoor te zorgen dat we voor elk industrieel verkoelingsprobleem een oplossing kunnen bieden.

untitled_artwork4.jpg
Mobiele ventilatoren

Fabriekshallen die niet allemaal tezamen gebruikt worden of een product dat na de ovens snel moet verkoelen? Een mobiele ventilator is hiervoor een goede oplossing.

untitled_artwork.jpg
Plafond ventilatoren

Grote productiehallen die altijd verkoeld moeten kunnen worden? Een plafondventilator biedt het juiste bereik en volume.

untitled_artwork7.jpg
Wandventilatoren

Heb je niet veel plaats? Dan is een wandventilator de ideale ventilator voor jouw fabriek.

untitled_artwork3.jpg
Paalventilatoren

Geen mogelijkheid om wanden of plafonds te gebruiken voor montage? Dan kan je met een paalventilator toch de ruimte verkoelen.

Enkele van onze klanten
foto28-12-20222118292.jpg
Vragen? Interesse? Heb je het warm?

Alan & Ian staan alvast voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je een oplossing op maat aan te bieden.

Bestel een ventilator