Nieuws

windmakerz-verkoopt-wind-en-daar-is-nu-veel-vraag-naar.jpg

Windmakerz verkoopt wind, en daar is nu veel vraag naar

HOOGSTRATEN – “De zon schijnt en daar komen de aanvragen weer”, lacht Alan Meesschaert. Samen met Pieter Backx richtte hij in 2021 Windmakerz op. Het bedrijf verhuurt en verkoopt ventilatoren. “Het was niet onze insteek, maar corona heeft de vraag naar goede ventilatie enorm doen toenemen.”

6-2.jpg

Vernieuwd model - vernieuwde website

Wij zetten onze innovatie voort en blijven vast houden aan onze initiële vereisten. Kwaliteit - Energie efficiëntie - Maximaal volume - Geruisloos. Met onze nieuwe website stellen wij dan ook graag onze nieuwe modellen voor! Na The Original, de 2mobiele variant, bieden wij nu ook Wand, Plafond en Paal modellen aan! Wees er snel bij, want de productie is elk seizoen gelimiteerd.

windmakerz-kan-aanvragen-amper-bijhouden-voor-ventilatoren.png

Windmakerz kan aanvragen amper bijhouden voor ventilatoren: “We dachten dat de winter een stille periode zou zijn, maar het is blijkbaar meer dan een seizoensproduct”

De start-up Windmakerz heeft de voorbije weken de ene na de andere vraag gekregen voor hun ventilatoren die ze afgelopen zomer lanceerden. Zeker nu de coronacrisis nog lang niet voorbij lijkt te zijn en de klemtoon nog altijd ligt op ventileren, krijgen ze meer en meer vraag. Zelfs vanuit scholen komen er vragen. “We hadden verwacht dat dit een stille periode zou zijn, maar het tegendeel is waar. Eén klant stond er zelfs op een voorschotfactuur te betalen uit angst dat we niet zouden kunnen leveren”, zegt Alan Meesschaert.

windmakerz-kan-aanvragen-amper-bijhouden-voor-ventilatoren-3.png

Bedrijf dat grote, mobiele ventilatoren verkoopt, heeft wind in de zeilen: “We toeren heel Vlaanderen en Nederland rond”

Pieter Backx en Alan Meesschaert lanceerden midden in de coronacrisis Windmakerz. Met hun start-up stellen ze zelf grote ventilatoren samen om grote ruimtes te verluchten. Hun concept sloeg aan en nu trekken de ondernemers door heel Vlaanderen én Nederland met hun ventilatoren. Zelfs de vader van Club Brugge-voetballer Noa Lang heeft er zich een aangeschaft.

windmakerzcrossfitwuustwezel.jpg

Heeft u vragen? Bel of mail ons direct.

Windmaker aanvragen