Onze ventilatoren

Windmakerz heeft vier verschillende modellen professionele ventilatoren die elks hun eigen voordelen hebben en daarom elk ventilatieprobleem kunnen oplossen. Elk model wordt door ons team van professionals geleverd, gemonteerd en geïnstalleerd.

untitled_artwork6.jpg
Mobiele ventilator

Heb je meerdere plekken die je moet ventileren? Dan heb je nood aan een oplossing van mobiele ventilatie. Je kan de professionele ventilator overal zetten en zijn kwaliteit vermindert niet.

untitled_artwork7.jpg
Wand ventilator

Liever iets plaatsbesparend maar met een enorm vermogen? Onze wandventilator heeft een enorme impact en neemt heel weinig plaats in.

untitled_artwork.jpg
Plafond ventilator

Een grote ruimte waar je veel wil en stilletjes wil ventileren? Dan is een plafondventilator een perfect model voor jouw ruimte.

untitled_artwork3.jpg
Paalventilator

We hebben zelfs een oplossing wanneer je van boven uit wil ventileren en geen plafond hebt voor een bevestiging. Dan is een paalventilator een zeer geschikt model voor jou.

Overal inzetbaar

Windmakerz heeft een ruim aanbod aan modellen om elk ventilatieprobleem te kunnen oplossen. Daarnaast hebben we in elk model nog verschillende groottes, zodat we een perfecte oplossing op maat kunnen bieden.

Leasen of Kopen

We begrijpen bij Windmakerz maar al te goed dat warmte in sommige gevallen een tijdelijk probleem is. Daarnaast weten we ook dat het soms handiger is om een grote aankoop te verspreiden in de tijd. Daarom bieden we naast kopen ook huur en lease aan. Zoals we al zeiden: oplossingen op maat!

6-1.jpg

Robuust ontwerp

En onze Windmakerz kunnen tegen een stootje. Ze zien er niet alleen erg sterk uit, ze zijn het ook. Daarom zijn ze overal bruikbaar en hebben ze een ruige look.

Enkele van onze klanten
foto28-12-20222118292.jpg
Vragen? Interesse? Heb je het warm?

Alan & Ian staan alvast voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je een oplossing op maat aan te bieden.

Bestel een ventilator