Over Windmakerz

De ontwikkeling van onze WindMakerz Original,, het mobiele en ons eerste model, kwam er door de noodzaak aan verkoeling door de steeds warmere en langere zomers. Het doel was om op een praktische en snelle manier een zo groot mogelijk gebied en volume te kunnen verkoelen, rekening houdend met energie efficientie en geluidsproductie. Wij zijn dan ook trots op al onze modellen.

Windmaker aanvragen

Eigen Service Team

Ventilatie op maat

Makkelijk verstelbaar

In- en outdoor

Verkoeling

Verkoeling door ventilatie ontstaat door de verplaatsing van lucht, opgestapelde warmte wordt in beweging gebracht en verliest zo temperatuur, daarom dat ventilatoren meteen voelbaar verkoelen. Door deze reactie zo efficient mogelijk te vergroten, kunnen grote ruimtes snel voelbaar verkoeld worden.

Ventilatie op maat

Later ontwikkelden wij met de zelfde principes ook wand-, plafond- en zelfs paal modellen om op de meest efficiente manier te kunnen verkoelen. Onze modellen zijn IP55 goedgekeurd en kunnen zo in alle omstandigheden en op alle plaatsen verkoeling bieden.

Eigen Service Team

Het volledige proces gebeurt in eigen beheer door ons eigen team. Montage, testen, transport en onderhoud gebeurt volledig door WindMakerz, zo kunnen wij steeds de kwaliteit en service verlenen die onze klanten verdienen. Daarbij staan wij voor een persoonlijke aanpak en zijn wij steeds makkelijk te bereiken. Contacteer ons om een van onze modellen in uw beurt te kunnen bekijken.

windmakerzcrossfitwuustwezel.jpg

Heeft u vragen? Bel of mail ons direct.

Windmaker aanvragen