Over Windmakerz

WindMakerz is ontstaan vanuit de eigen behoefte aan een degelijke, stevige en goedkopere ventilator dan destijds (en nu nogsteeds) op de markt te vinden waren. Vanuit deze vraag is WindMakerz ontstaan. Wij hebben grote en stevige ventilatoren laten ontwikkelen die laag in prijs en verbruik zijn. Hier zijn wij trots op!

windmakerzmobieleventilator.jpg
Waarom kiest u voor Windmakerz?

Onze producten hebben een aantal eigenschappen die ons uniek maken. Zo zijn onze modellen laag in verbruik, hoog in prestatie en fluisterstil. Daarnaast kunt u rekenen op onze persoonlijke service na aanschaf.

Eigen service team
Ventilatie op maat
Makkelijk verstelbaar
In- en outdoor

Verkoeling

Verkoeling door ventilatie ontstaat door de verplaatsing van lucht, opgestapelde warmte wordt in beweging gebracht en verliest zo temperatuur, daarom dat ventilatoren meteen voelbaar verkoelen. Door deze reactie zo efficient mogelijk te vergroten, kunnen grote ruimtes snel voelbaar verkoeld worden.

Ventilatie op maat

Later ontwikkelden wij met de zelfde principes ook wand-, plafond- en zelfs paal modellen om op de meest efficiente manier te kunnen verkoelen. Onze modellen zijn IP55 goedgekeurd en kunnen zo in alle omstandigheden en op alle plaatsen verkoeling bieden.

Eigen Service Team

Het volledige proces gebeurt in eigen beheer door ons eigen team. Montage, testen, transport en onderhoud gebeurt volledig door WindMakerz, zo kunnen wij steeds de kwaliteit en service verlenen die onze klanten verdienen. Daarbij staan wij voor een persoonlijke aanpak en zijn wij steeds makkelijk te bereiken. Contacteer ons om een van onze modellen in uw beurt te kunnen bekijken.

Een Windmaker kopen, huren of leasen?
Koop een ventilator
Vanaf €2.100,-

Al onze modellen worden door ons eigen team gemonteerd, getransporteerd en bij u geinstalleerd. Deze modellen kan u kopen, huren of leasen!

Lease een ventilator
Vanaf €66,50

In de vorm van huurkoop bieden wij onze gasten de mogelijkheid hun ventilator op 4 jaar af te betalen, zo kan u de kost van de investering spreiden.

Huur een ventilator
Vanaf €165,-
Je wilt een ventilator huren?
Vanaf €165,-

Verschillende huuropties:

 • Weekprijs: €165,-.
 • 4 weken prijs: €530,-.
 • 12 weken prijs: €1180,-.
  • Extras bij huren: 
   • Leveringskosten: €75,-. 
   • Ophaalkosten: €75,-.
   • Afhalen: Mogelijk vanuit het magazijn in Meer (Hoogstraten) België.

Borgsom: €330,-.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Huren is alleen mogelijk met het model The Original.

Nood aan verluchting, maar heb je de Windmaker maar nodig voor een korte periode? Dan kan je ook een Windmaker huren!

Enkele van onze klanten
foto28-12-20222118292.jpg
Vragen? Interesse? Heb je het warm?

Alan & Ian staan alvast voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je een oplossing op maat aan te bieden.

Bestel een ventilator