Fitness & Gym

Een echte sporter wil zo diep mogelijk gaan en alles geven. Wanneer de sporthal te warm wordt, krijgt hij/zij er de kans niet toe. Erger nog, misschien zoeken ze wel een andere gym om zich uit te leven, waar de temperatuur wel ideaal is om te sporten.

windmakerzmobieleventilator.jpg
Waarom een ventilator voor jouw fitness?

We hebben onze ventilatoren specifiek ontworpen om sterk te verkoelen, weinig te verbruiken én, vooral, fluisterstil te werken. Zo kan het in elke crossfit, gym, fitness en sporthal dienst doen.

Laag energieverbruik
Montage en plaatsing
Groot volume en bereik
Fluisterstil

Ventilatoren voor fitness / gym

In vele fitnesscentra, crossfitboxen, boxclubs, padelbanen en dansstudio’s staat een ventilator van WindMakerz. Ze hebben bewust gekozen voor één van onze ventilatoren, omdat deze uitermate geschikt zijn voor het verkoelen van grotere binnenruimtes, zoals sporthallen en fitnesscentra. De reden waarom ze zo geschikt zijn, is omdat er specifieke vereisten zijn waar onze ventilatoren aan voldoen.

  • Verkoeling
    De belangrijkste eigenschap is natuurlijk verkoeling. In een grote binnenruimte of hal is dit soms lastig met een ventilator. Niet met een WindMaker. Het model voor sporthallen en gyms heeft een diameter van 2 meter. Met een maximale capaciteit van 1250 m3/minuut hebben wij een ongezien en onevenaarbaar product op de markt gezet.
  • Energie efficiënt
    Een andere vereist was het energieverbruik. Om de ventilator zo efficiënt mogelijk te maken, werken wij volgens het HVLS-systeem met een permanent magnetisch ingebouwde motor. Bij de piek ligt het verbruik op 400W of 0,4kW. Ter vergelijking: een grote koelkast verbruikt 1200W of 1,2kW.
  • Fluisterstil
    Bij WindMakerz vonden we het noodzakelijk dat het geluid van onze ventilatoren niet storend is. We gingen echter een stapje verder en maakten ze fluisterstil! Mede door het ontwerp van de blades, de motor en het besturingssysteem zijn we er trots op dat onze WindMakerz een maximaal geluid van 43dB produceren.
Welke ventilator past bij jouw gym?

Ons ruim assortiment zorgt ervoor dat we een oplossing kunnen bieden voor elk probleem. Zomer of winter, hoge plafonds of kleinere ruimtes, … wij zorgen voor een ventilator in jouw sporthal!

untitled_artwork4.jpg
Mobiele ventilatoren

Heb je behoefte aan het koelen van meerdere ruimtes, maar niet gelijktijdig (bijv. tijdens groepslessen)? Dan is een mobiele ventilator ideaal.

untitled_artwork.jpg
Plafond ventilatoren

Als je wil dat de ventilatoren helemaal opgaan in het interieur van je gym, is de plafondventilator het meest geschikt.

untitled_artwork7.jpg
Wandventilatoren

Heb je graag een iets ruigere look? Dan is de wandventilator jouw oplossing. Hij neemt ook heel weinig plaats in.

untitled_artwork3.jpg
Paalventilatoren

Groepslessen buiten of in een tent? De paalventilator is exact wat je nodig hebt.

Enkele van onze klanten
foto28-12-20222118292.jpg
Vragen? Interesse? Heb je het warm?

Alan & Ian staan alvast voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je een oplossing op maat aan te bieden.

Bestel een ventilator